One little Word 2022

Eén klein woord wat als rode draad door je nieuwe jaar loopt, op een positieve manier. Dat is wat One Little Word is. Vorig jaar schreef ik een blog waarin ik dit uitgebreider uitleg. Wat het is en hoe je jouw woord bepaald.

Mijn One Little Word voor 2021 was Growth. En even kort reflecterend, zonder in al teveel details te treden, is dat best goed gelukt al zeg ik het zelf! Zowel persoonlijk als in mijn werk heb ik veel nieuws geleerd; nieuwe technieken, nieuwe materialen, grenzen ontdekt (en overschreden of juist bewaakt) en nog meer goeds.

Vorig jaar maakte ik er een schilderij van, wat op een opvallende plek staat, ik heb er zelf een art print van in mijn dagboek. Zo werd ik er elke keer aan herinnert, vooral als er iets (naars) voorviel waarvan ik niet wist hoe ik daarmee om moest gaan. Het heeft mij geholpen door mezelf te vragen: wat kan ik ervan leren, hoe kan ik hiervan groeien? Et voilà het werkt!

Trust

Dit jaar kies ik voor Trust
De hele wereld heeft het de afgelopen jaren zwaar gehad, we weten allemaal wel waarom. En de hele pandemie heeft op iedereen een ander effect. En soms is het vertrouwen even weg, daarom kies ik dit jaar hiervoor. Trust, of vertrouwen, in mezelf, mijn omgeving, de toekomst, de mensheid (eigenlijk in alles), dat alles goed komt, dat ook dit weer voorbij gaat en er iets moois voor in de plek komt. .

Winactie

Omdat vorig jaar zo’n bijzonder raar jaar was, had ik een winactie. Daar kreeg ik ontzettend veel lieve en leuke reacties op.
Dit jaar was en is nog steeds behoorlijk maf. Daarom heb ik besloten om dit jaar weerde winactie te doen en 3x een One Little Word weg te geven!

Wat houdt dit in? 

✨ ik leg jouw One Little Word voor 2022 vast in een aquarel-schilderij 
✨ jij bepaald zelf het woord én de kleuren (max 3 kleuren)
✨ formaat; 21 x 29,7cm dus A4 (exclusief lijst)
✨ deelnemen kan tot en met zondag 9 januari 2022

Wat mag je doen om kans te maken? Dat lees je binnenkort op mijn Instagramof Facebook. Houd deze dus goed in de gaten!

Dus denk vast na over wat jou woord voor 2022 is, doe mee met de winactie en wie weet win jij wel een mooi schilderij!
En nu ben ik benieuwd; wat wordt jouw One Little Word voor 2022? Welk woord sluit aan bij jouw gevoelens, doelen en verlangens? Ik zou het erg tof vinden als je het met me deelt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *