Workshop Vision Board

Dromen, doelen, wensen, verlangens…

Soms zijn ze heel duidelijk, maar soms ook niet. 

Het maken van een Visionboard is een leuke, creatieve en ontspannen manier om hier wat meer helderheid in te krijgen. 

Wat is een Vision Board? Wat kan een Vision Board voor je betekenen? En hoe maak je een Vision Board?
In deze workshop leg ik het je allemaal uit!

Doe mee en laat je verrassen door je eigen dromen, wensen en verlangens! 

Visionboard

What if your Vision Board came true?

Vision Board
Wat is een Vision Board eigenlijk?

Zoals het gezegde luidt: één beeld zegt meer dan 1000 woorden!
Een Vision Board is een krachtig hulpmiddel om je wensen, doelen en verlangen letterlijk in beeld te brengen, op een ontspannen en creatieve manier.

Op een Vision Board maak je een collage van afbeeldingen en woorden die je dromen, doelen of verlangens visualiseren.
Dit kunnen materiele zaken zijn (bijvoorbeeld die mooie keukenmachine, nieuwe schoenen of een bos bloemen) maar ook immateriële dingen (bijvoorbeeld hoe je je wil voelen). Denk hierbij aan dromen, doelen of verlangens op het gebied van relaties, gezondheid, werk, financiën en persoonlijk vlak

Door het visueel maken van al je dromen en verlangens, werkt het manifesteren hiervan krachtiger. Je legt je focus op wat er in de toekomst voor je is. De Wet van Aantrekking doet dan zijn werk. Als je erin gelooft dat het er nu al voor je is, zal het je aantrekken.

Waarom gebruik ik een Vision Board?

Een aantal jaren geleden kwam het begrip Vision Board op mijn pad. Ik zat midden in mijn 30-ers dilemma van “is dit alles?” en “wat wil ik nou eigenlijk”. Voor de grap heb ik toen op mijn verjaardag een Vision Board gemaakt. Met vragen als wat wil IK, wat vind IK belangrijk, waar wil IK me het komend jaar op focussen? Ik maakte het bord en was verrast door de uitkomt! Wil ik echt sporten??? Nee maar in combinatie met afbeeldingen als gezond eten, was dat een signaal voor mij om beter voor mijn lijf te zorgen. Dat wilde ik zeker!
Ik liet het verder los. Na een tijdje merkte ik dat er dingen in mijn leven begonnen te veranderen in de richting die ik graag wilde. Of dat ik de materiele spullen die op mijn Vision Board stonden, ook echt had (yes een auto!)! Sindsdien maak ik regelmatig Vision Boards. Soms 1x per jaar, soms vaker als ik merk dat het Vision Board is uitgekomen of niet meer resoneert met mijn leven op dat moment.
Ik geloof namelijk dat het werkt, ik geloof in de Wet van Aantrekking, ik weet hoe magisch het voelt om je doelen te behalen of als je dromen of verlangens werkelijkheid worden. En dat is wat ik jou ook gun!

Vision Board

Ik kan alles manifesteren wat ik wil

Vision Board 2
Wat gaan we doen tijdens de workshop?

Maak je geen zorgen, het wordt geen zware zweverige sessie! Het maken van een Vision Board is juist leuk! Je neemt even bewust de tijd om te focussen op jezelf.

We beginnen de workshop met een korte meditatie. Om even los te komen van alle dagdagelijkse dingen. Ik begeleid jullie hierin.

Na de meditatie gaat de pret beginnen! Je gaat namelijk aan de slag met je Vision Board! 

Aan het eind van de workshop ga je naar huis met een mooi zelfgemaakt Vision Board en heb jij je dromen en doelen in beeld gebracht.

Tijdens de workshop staat er natuurlijk koffie en thee voor je klaar, en zorg ik voor iets lekkers te eten!

Workshop Vision Board

De workshop duurt ongeveer 2,5 à 3 uur

locatie: Tilbur g (exacte locatie volgt na aanmelding)

€35,- p.p. incl. materiaal, koffie/thee & lekkers

In verband met de huidige Coronamaatregelen, zijn het aantal plekken per workshop beperkt.

Ja ik doe mee!

Veel gestelde vragen

Als je alle informatie op deze pagina hebt gelezen en je hebt het gevoel dat deze workshop iets voor je is, dan is deze workshop iets voor jou! De workshop geeft je inzichten over jezelf, eyeopeners en aha-momentjes. Daarnaast ben je even niet met je alledaagse dingen bezig, maar helemaal alleen voor en met jezelf. 

Ja absoluut! Natuurlijk houd ik rekening met de richtlijnen die het RIVM stelt.

Heel simpel; klik op een van de buttons Ja ik doe mee! Doorloop het bestelproces. De betaling gaat heel makkelijk via IDeal. Na de betaling ontvang je een bevestiging en dan zie ik je graag bij de workshop.

Helemaal niks. Alle materialen worden door mij verzorgd.

Ook zorg ik voor koffie en thee met iets lekkers. 

Jazeker. Wil je deze workshop graag met je vriend(inn)en of collega’s doen? Dat kan! Neem dan even contact met me op via het contactformulier of mail naar info@annemiekvanstokkum.nl.

Dat kan. Neem dan contact met me op via het contactformulier of mail naar info@annemiekvanstokkum.nl. Ik zal je vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.