Webshop staat online!

Misschien is het je al opgevallen dat deze site de afgelopen weken een kleine metamorfose heeft gehad. Het ziet er nu frisser uit, al zeg ik het zelf. Ook heb ik het portfolio overzichtelijker gemaakt, zodat de verschillende schilderijen en andere werken bij elkaar gebundeld zijn.

Webshop

Bij de vernieuwde website hoort ook een nieuwe webshop. En die is vanaf nu LIVE!

In de shop vind je mijn schilderijen, Art Prints en meer.
Zodra er nieuwe schilderijen of andere producten in de winkel staan, zal ik dat natuurlijk bekend maken.

Heb je in het portfolio of op social media al een schilderij gezien waar je interesse in hebt, maar staat dit nog niet in de shop? Dat kan, ik wil graag dat alles zo goed mogelijk in de winkel gezet wordt en dat kost tijd. Neem vooral contact met me op en dan help ik je graag verder.

Dus ga snel een kijkje nemen in de shop en tot snel.

Liefs, Annemiek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *