Maatwerk

Ben jij op zoek naar een gaaf schilderij voor in je huis of kantoor? Maar vind je niet wat je zoekt? Of wil je iemand een bijzonder, kleurrijk en origineel cadeau geven? Een schilderij speciaal voor jou gemaakt, die helemaal aan jouw wensen voldoet? Ik help je hier graag bij!

Unieke exemplaren

Een maatwerkschilderij is altijd een uniek kunstwerk. Dit kunstwerk zal nooit worden gebruikt als reproducties, art prints in mijn webshop of voor andere klanten. Dit schilderij wordt speciaal voor jou gemaakt! Doordat we je wensen hebben besproken, past het schilderij helemaal bij jou of je bedrijf. 

Kwaliteit

Elk schilderij wordt gemaakt op hoogwaardige kwaliteit katoenen doeken van een fijn geweven kwaliteit.  De verf op het doek is eerste kwaliteit acrylverf en heeft een hoge concentratie aan pigmenten.

Werkwijze

Met een maatwerkschilderij ga ik als volgt te werk. Samen bespreken we je wensen en ideeën. Denk aan het gewenste formaat, de gewenste kleuren, de locatie waar het schilderij komt en of je eventueel er een afbeelding op wenst (en welke dan). Nadat we dit besproken hebben, maak ik een voorbeeld en een offerte voor je. Na akkoord ga ik voor je aan de slag.

Aanbetaling:
Voordat ik begin aan je schilderij, betaal je 50% van het afgesproken bedrag. Dit is voor het materiaal en de tijd. Daarom kunnen deze kosten niet terugbetaald worden. Na de goedkeuring van het schilderij, wordt de overige 50% betaald.

Prijzen

De prijs van een schilderij wordt bepaald door het gewenste formaat, het materiaal, de geschatte tijd en eventueel extra wensen.

Verzendkosten van de schilderijen zijn op aanvraag.
Spoedopdracht 30% toeslag.

Veel gebruikte maten voor schilderijen op doek zijn:
50 x 50 cm     € 500,-
60 x 80 cm     € 700,-
90 x 90 cm     € 900,-
100 x 100 cm € 1.000,-

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wil jij ook een op maat gemaakt, uniek schilderij voor bij jou in huis of in je kantoor, die aan al jouw wensen voldoet of bij jouw bedrijf past? 

Neem dan vrijblijvend contact met me op

Neem contact op