Bijzondere aquarelportretten

Wist je dat ik ook bijzondere aquarelportretten maak? Het is zo bijzonder om een dierbare voor iemand te mogen schilderen. Om de mooie en ontroerende verhalen te mogen delen. Om de Liefde vast te leggen!
Werkwijze

Samen bespreken we je wensen en ideeën. Denk bijvoorbeeld aan:

* het gewenste formaat van het schilderij, A4 of A3
* welke kleuren je in het schilderij wilt
* welk sterrenbeeld je op het schilderij wilt
* eventuele andere wensen

Als we dit besproken hebben, ga ik voor je aan de slag.

Kwaliteit

Elk portret wordt gemaakt op hoogwaardige kwaliteit aquarelpapier van 100% katoen. De aquarelverf  is altijd eerste kwaliteit aquarelverf en heeft een hoge concentratie aan pigmenten.

Unieke exemplaren

Een aquarelportret in opdracht is altijd een uniek kunstwerk. Dit zal nooit worden gebruikt als reproducties, art prints of voor andere klanten. Dit portret wordt speciaal voor jou gemaakt! 

Aquarel portret Anja
"Wat geef je iemand die alles al heeft? Met dat idee liep ik al even rond. Voor mijn bijzondere bonus moeder maakte Annemiek een silhouet tekening. In mooie passende kleuren en in een mooie lijst. De tekening ademt passie, respect en aandacht. Mooi om te geven en de tekening staat prominent in de huiskamer."
Prijzen voor portretschilderijen

Voor een portret wordt bepaald door de maat van het doek, het materiaal, de geschatte tijd en eventueel extra wensen.

A4 21 x 29,7 cm van € 125,- 
A3 29,7 x 42 cm van € 150,-

De prijzen zijn inclusief materiaal, btw en verzendkosten, exclusief lijst.

Aanbetaling

Voordat ik begin aan je schilderij, betaal je 50% van het afgesproken bedrag. Dit is voor het materiaal en de tijd. Daarom kunnen deze kosten niet terugbetaald worden. Na de goedkeuring van het schilderij, wordt de overige 50% betaald.

Levering

Mijn kunstwerken worden altijd met zorg ingepakt. En ik kom het met veel liefde bij je thuisbrengen, als dit mogelijk is. Je mag het natuurlijk ook altijd op komen halen.

Wil jij ook iemand verrassen met een bijzondere, origineel en kleurrijk portret van je geliefde (of jezelf ?)? Een uniek cadeau vanuit je hart, helemaal naar jouw wensen, en wat ook nog eens mooi staat in het interieur? 
Dan is dit het cadeau wat je zoekt!
Vul dan het onderstaande formulier in en dan neem ik contact met je op. Er komt gegarandeerd iets heel tofs uit!
Ik wil een magisch portret!