Kunst in opdracht

Wist je dat ik ook kunst in opdracht maak? Jouw verhaal verwerk ik op doek! Kleurrijke schilderijen vol structuur, die kleur geven aan jouw interieur.
Werkwijze

Samen bespreken we je wensen en ideeën. Denk bijvoorbeeld aan het formaat van het schilderij, welke kleuren wil je absoluut wel of juist niet in het schilderij, waar in je huis of je kantoor komt het schilderij,  heb je nog speciale afbeeldingen of andere wensen die je in het schilderij terug zien? 

Als we dit besproken hebben, maak ik een voorbeeld en een offerte voor je. Is het helemaal naar je zin? Dan ga ik voor je aan de slag.

Kwaliteit

Elk schilderij wordt gemaakt op hoogwaardige kwaliteit katoenen doeken van een fijn geweven kwaliteit.  De verf op het doek is altijd eerste kwaliteit acrylverf en heeft een hoge concentratie aan pigmenten.

Unieke exemplaren

Een schilderij in opdracht is altijd een uniek kunstwerk. Dit kunstwerk zal nooit worden gebruikt als reproducties, art prints of voor andere klanten. Dit schilderij wordt speciaal voor jou gemaakt! Doordat we je wensen hebben besproken, past het schilderij helemaal bij jou of jouw bedrijf. 

Degene die het eerst vergeeft...
"Wanneer je een kunstenares de vrije hand geeft aan een schilderij dan is het altijd afwachten, maar Annemiek sloeg de spijker op zijn kop! De kleuren zijn precies wat ik mooi vind. De boodschap is van mijzelf en in combinatie met het schilderij is het voor mij elke keer weer een moment van aarden en bezinning. Voor mij is dit kunstwerk een aanwinst in mijn woonkamer."
Prijzen

De prijs van een schilderij wordt bepaald door de maat van het doek, het materiaal, de geschatte tijd en eventueel extra wensen.

Veel gebruikte maten voor schilderijen op doek zijn:
50 x 50 cm     € 500,-
60 x 80 cm     € 700,-
90 x 90 cm     € 900,-
100 x 100 cm € 1.000,-

Aanbetaling

Voordat ik begin aan je schilderij, betaal je 50% van het afgesproken bedrag. Dit is voor het materiaal en de tijd. Daarom kunnen deze kosten niet terugbetaald worden. Na de goedkeuring van het schilderij, wordt de overige 50% betaald.

Levering

Als het kan, kom ik het schilderij bij je thuis brengen. 
De verzendkosten van de schilderijen zijn op aanvraag.

Wil jij ook een kleurrijk uniek mixedmediaschilderij speciaal voor jou gemaakt? 
Vul dan het onderstaande formulier in en dan neem ik contact  met je op. Er komt gegarandeerd iets heel tofs uit!
Aanvraagformulier