Nieuwe website, nieuwe start

Wauw eindelijk is het dan zover: mijn nieuwe website is klaar!

Super leuk dat je hier een kijkje komt nemen. Dit is namelijk dé plek waar ik (bijna) alles zal delen als het om mijn werk gaat 😉 De plek waar mijn schilderijen te zien zijn, waar je mijn werk kan kopen, waar ik je op de hoogte houd van alle nieuwtjes, waar ik mijn ervaringen als visionair kunstenares met je zal delen en wie weet nog meer.

Het nieuwe jaar staat voor de deur. En hoe bijzonder is het getal 2020; het teken om vertrouwen en geloof te hebben in het Universum zodat je je verlangens kan manifesteren. Lekker spirriewirrie, maar daar houd ik van.
Dus nieuw jaar, nieuwe site, nieuwe missie en frisse nieuwe start. Ik heb er in elk geval erg veel zin in. 

Dus neem vooral een kijkje verder in de portfolio of de shop en tot snel.

Liefs Annemiek