Hallo december!

Wat leuk dat je er weer bent!

De laatste maand van het jaar vind ik heerlijk. Wat mij betreft mag die boom zo snel mogelijk in huis, de liedjes klinken al een paar weken uit de speakers, de kaarsjes zijn in huis. En als het dan ook nog eens winters weertje is, ben ik helemaal blij (behalve in de regen/sneeuw op de fiets dan ;-)).

Het is ook een maand van tradities. Dat begint natuurlijk al met de verjaardag van Sinterklaas. Maar wij zetten ook, net als velen waarschijnlijk, zo snel mogelijk na 5-12 de kerstboom. En we vieren elk jaar op kerstavond al oud- en nieuw met lieve vrienden. Ik heb er nu al zin in!

En wat doe jij deze maand? Kijk jij ook terug op wat je het afgelopen jaar allemaal hebt bereikt? En wat je plannen voor het nieuwe jaar zijn? Hoe ga je die plannen realiseren denk je? Wat of wie heb je daarvoor nodig? Leuke vragen om deze periode mee bezig te zijn. Ik maak graag een Visionboard (in januari maak ik data bekend voor de workshop die ik hiervoor geef) en schrijf veel in mijn dagboeken. Ideeën, dromen en wensen worden vastgelegd. Nu nog uitvoeren en werkelijkheid maken 😉

Ik wens je hele fijne laatste maand van het jaar 2019. 

Liefs, Annemiek

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *