Bijzondere, persoonlijke aquarelportretten

Zoals je misschien wel weet, vind ik het leuk om verschillende materialen en technieken af te wisselen. Het gaat vaak met vlagen, na een tijdje met alleen acrylverf te werken snak ik er weer naar om met aquarel te schilderen. En andersom 😉

Vorig jaar maakte ik de collectie schilderijen met sterrenbeelden, je hebt ze vast wel voorbij zien komen. Die schilderijen heb ik gemaakt met acrylverf. Maar ik wilde de sterrenbeelden graag ook verwerken in aquarel schilderijen. En zo ontstond het idee om een bijzonder portret van aquarel te maken. Misschien heb je dit schilderij van Koningin Maxima eerder voorbij zien komen. Voor dit schilderij gebruikte ik verschillende tinten blauw gecombineerd met goud, mica en grafiet.

Maxima
Maxima

Daarna was onze dochter aan de beurt, mijn mooie muze 😉 In haar portret gebruikte ik uiteraard haar lievelingskleur, verschillende tinten roze. En dat ook weer gecombineerd met mica. De details in haar gezicht zijn aangebracht met grafiet.

Inmiddels is de collectie portretten uitgebreid, waarvan ook verschillende opdrachten. Het is zo bijzonder om een dierbare voor iemand te mogen schilderen, om de liefde vast te leggen, de mooie en ontroerende verhalen te mogen delen.

Wil jij ook iemand verrassen met een bijzondere, origineel en kleurrijk schilderij van je geliefde (of jezelf ?)? Dan is dit het cadeau wat je zoekt!

Hoe is de werkwijze?
We bespreken dan:
* het gewenste formaat van het schilderij, A4 of A3
* welke kleuren je in het schilderij wilt
* welk sterrenbeeld je op het schilderij wilt
* vanwege de huidige Coronaregels wil ik je vragen zelf een foto aan te leveren
* eventuele andere wensen
* als alles besproken is, ga ik aan de slag voor je!

Frida
Frida

Wat zijn de kosten?
A4 21 x 29,7 cm van € 125,- nu tijdelijk voor € 87,-
A3 29,7 x 42 cm van € 150,- nu tijdelijk voor € 127,-
De prijzen zijn inclusief materiaal, btw en verzendkosten, exclusief lijst, actie geldt tot 1 maart 2021.

Lijkt het je wat? Neem dan vrijblijvend contact met me op of stuur me een e-mail naar info@annemiekvanstokkum.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *