Werkplekwoensdag

Deze trolley van Ikea (Raskog) stond al een tijdje op mijn wensenlijstje. Maar in huis nooit de ruimte voor gehad. Maar nu in mijn atelier wel! En nou had ik ook nog eens iemand in mijn omgeving die deze trolley had staan maar niet gebruikte, de schat was zo fantastisch om mij de trolley te doneren!
Allereerst wilde ik de trolley natuurlijk vanwege de kleur (want ik hou van turquoise ?). Maar ik wilde dit karretje vooral omdat ik hierin al mijn acrylverf en mediums kwijt kan. Zodat ik de tubes en potten niet meer in van die lelijk, onhandige, plastic bakken hoeft te proppen (wat overigens niet altijd even goed lukte?).

Trolley
Trolley

De boventste laag zit vol met tubes, grote en kleine door elkaar. Ook de pot met erg grote penselen staat hierin.
In de tweede laag zitten alle potten verf. De kleuren die ik het meest gebruik, heb ik in potten. Kleuren die minder vaak gebruikt worden, heb ik bij de tubes liggen.
In de onderste laag staan alle mediums. Gesso, modeling paste, gell medium en nog meer.
Via social media kwam ik een super handige tip tegen; hang haken aan de zijkant van de kar en je kan daar potten en andere spullen aan hangen. Ontzettend handig!

De trolley rol ik zo naar de muur of tafel, afhankelijk van waar ik schilder. Ik heb dan meteen alles bij de hand, verf mediums en kwasten. En als ik klaar ben, rol ik het zo terug de hoek in! Staat het niet in de weg, is alles netjes opgeruimd en het staat nog leuk ook!
Kortom ik ben erg blij met mijn turquoise karretje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *